VAŠE, PRI GORIČANAH

Vaše, Lj. SZ del (Šiška)

Prodaja

Hiša Samostojna

adaptirano l. 2000
zgrajeno leta 1972

cena: 320.000,00 EUR
212 m², samostojna, zgrajena l. 1972, adaptirana l. 2000, 376 m² zemljišča, K+P+1+M, Večja, lahko takoj vseljiva hiša, z urejenim stanovanjem v visokem pritličju in v celoti uporabno kletno etažo, ter dvema delno ali v celoti neizdelanima etažama, prodamo. Objekt je na urejeni, sončni lokaciji, blizu gre mestni avtobus in ima vso potrebno infrastrukturo. Objekt je solidno vzdrževan, spodnja etaža je bila lepo prenovljena (ima novejša okna, lep parketi, novejšo kuhinjo, urejena kopalnica). Parcela ni velika, vendar so objekti dovolj razmaknjeni, zato ima dovolj zasebnosti, prodamo. Cena: 320.000,00 EUR
Dodaten opis

Zaradi le občasnega bivanja v Sloveniji so lastniki izdelali le etažo v visokem pritličju, kar je trisobno stanovanje s površino 70 m²; uporabljali so tudi spodnjo etažo, kjer so poleg garaže še bogati pomožni prostori (shrambe, kurilnica..) Objekt se ogreva s pečjo na kurilno olje, na objektu je tudi plinski priključek. Za pripravo sanitarne vode je izdelana tolpotna črpalka. 

V prvem nadstropju se tloris ponovi, vendar je le grobo izdelno, ker ni bilo potreb. Nad tem je še prazna, odprta, visoka mansarda. Objekt bi tako lahko imel kar tri bivalne etaže, prostora je torej dovolj tudi za nekoga z večjimi prostorskimi potrebami. 

Lokacija je bila pred kratkim opremljena s kanalizacijo; lastniki so komunalni prispevek že poravnali, a priključka še niso izvedli. Objekt ima gradbeno dovoljenje.  

Pogoj prodajalcev je, da kupec poleg plačila kupnine poravna tudi davek na promet nepremičnin (2 % od dosežene prodajne vrednosti), pri čemer kupec ne plača stroška posredniške provizije. 

Dodatni dokumenti
Vaše povpraševanje
image