KRANJ, ŠORLIJEVA

Kranj, Kranj

Prodaja

Stanovanje 3-sobno

adaptirano l. 2017
zgrajeno leta 1971

cena: 229.000,00 EUR
67,65 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1971, adaptirano l. 2017, 1/3 nad., Prijetno urejeno, sodobno prenovljeno, svetlo stanovanje v bloku, obdanem z zelenjem, prodamo kupcem, ki lahko počakajo z vselitvijo do konca leta. Osrednji prostor stanovanja je večja dnevna soba, ki se na eni strani nadaljuje v jedilnico in kuhinjo, na drugi strani, je udoben, pokrit balkon. Sobi sta dve: manjša služi kot zakonska spalnica, večja je namenjena otrokom. Hodnik je prostoren. Garderobna soba ob vhodu diskretno pokriva vse potrebe. Kopalnica je velika, lepa, prodamo. Cena: 229.000,00 EUR
Dodaten opis

Lokacija je odlična, tako glede bližine mesta, trgovin, športnih površine, kot tudi hitrega dostopa do AC. Parkirnih površin je dovolj, med bloki so velike parkovne površine. 

Blok ima do leta 2014 novo fasado. V stanovanju je bila prenova narejena v letu 2015. Zamenjana so bila vsa okna, tlaki, kopalnica in kuhinja z vsemi vodovodnimi instalacijami, menjana notranja vrata in varnostna vhodna vrata. Stanje stanovanje je odlično, kupec se lahko vseli brez kakršnihkoli dodatnih posegov. Objekt ima novo fasado z izolacijo (energetska izkaznica je odlična, v rezredu C, skoraj B2) in streho. Večjih investicij v objekt se v kratkem ne planira.

V kleti se nahaja še večja shramba z zidanimi stenami in normalnimi vrati.  

Stanovanje je vknjiženo, etažna lastnina je urejena. Vselitev v stanovanje je možna šele konec leta. 

Pogoj prodajalcev je, da kupec poleg plačila kupnine prevzame strošek plačila davka na promet nepremičnin (2% od prodajne vrednosti), pri čemer kupec ne nosi stroška posredniške provizije.  

Vaše povpraševanje
image